Oblačila za fotografiranje

Kaj obleči za fotografiranje?

9. junij 2017Oblačila za fotografiranje

Termin za fotografiranje imate rezerviran. Toda kako se nanj ustrezno pripraviti? Prvo vprašanje staršev je po navadi "Kaj naj pa oblečemo?". Tu si lahko preberete nekaj mojih nasvetov glede oblačil na fotografiranju.

Preberi

Lokacije za fotografiranje

Katero lokacijo naj izberemo?

15. maj 2017Lokacije za fotografiranje

V naravi se vi in vaši malčki najbolj sprostite, zato v takem okolju nastanejo najbolj spontane, igrive in nasmejane fotografije. Oglejte si nekaj primernih lokacij za družinsko fotografiranje.

Preberi
Potek družinskega fotografiranja

Kako poteka družinsko fotografiranje?

29. April 2017Potek fotografiranja

Ko imate izbran termin in lokacijo za vaše fotografiranje družine, vas verjetno mučijo razna vprašanja glede samega poteka, sploh če boste prvič stali pred fotografskim objektivom.

Preberi

Fotografiranje končano

Projekt zaključen. Kaj pa sedaj?

2. April 2017Zaključek

Na kakšen način prejmete vaše fotografije in koliko jih prejmete? Ali bodo vaše fotografije tudi javno objavljene v naši galeriji in na Facebook profilu? Preberite si vse o zaključku projekta.

Preberi

Nasveti in napotki pred fotografiranjem

Nasveti za starše pred fotografiranjem

16. Marec 2017Nasveti

Se želite kar najbolje pripraviti na vaš termin družinskega fotografiranja? Ponujam vam nekaj nasvetov, trikov in napotkov za čim bolj uspešne in nasmejane slikice vaših otrok.

Preberi
Rekviziti pri fotografiranju novorojenčkov

Rekviziti za fotografiranja

2. Marec 2017Rekviziti

Predvsem za fotografiranje novorojenčkov starši velikokrat želijo, da se uporabi takšne ali drugačne rekvizite, ki bodo fotografije njihovih malčkov še dodatno polepšali. Oglejte si nekaj mojih rekvizitov.

Preberi