Darilni boni za družinska fotografiranja

Popolno darilo, ki bo trajalo za vedno

Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo dobremu prijatelju ali družinskemu članu za obletnico, rojstni dan, poroko, zaroko, ob rojstvu otroka in tudi za ostale različne priložnosti. Je darilo, ki traja vse življenje in ni pozabljeno. Je vaša prijateljica pred kratkim rodila in bi jo želeli prijetno presenetiti s fotografiranjem novorojenčka in novopečene družinice? Morda se je nekdo od vaših najbližjih pravkar zaročil in bi mu želeli podariti predporočno darilo - darilni bon za fotografiranje para? Darilni boni so odlična oblika darila za raznolike priložnosti.

Fotografiranje, ki bo zakupljeno z darilnim bonom, se bo izvajalo kjerkoli po Sloveniji - tam, kjer bo obdarovanec želel. Doplačilo za potne stroške se doda edino v primeru, če je lokacija oddaljena več kot 1,5 ure vožnje v eno smer iz Trebnjega. Poskrbela bom za kvalitetne in lepe fotografije, ki bodo ohranjali spomin na vaše darilo v nedogled.

Cena darilnega bona za družinsko fotografiranje: 149 €


V kolikor vas zanimajo darilni boni za fotografiranje drugačnih priložnosti (npr. poroka, zabave, posameznikov, podjetij, ...) ali pa nakup katerega drugega paketa fotografiranja za darilo, me prosim kontaktirajte in sestavila vam bom ponudbo, prilagojeno posebej vam.

Kaj je vključeno v ceno bona?

V ceno 149 € je vključeno eno-urno fotografiranje kjerkoli po Sloveniji (doplačilo le ob večjih oddaljenostih) ter dostava končnih fotografij (približno 100 obdelanih slik v 1-urnem fotografiranju) preko zasebne galerije z zasebnim dostopom za stranke, kjer si lahko enostavno shranijo vse slike na računalnik.

Možna doplačila:

  • tisk 100 fotografij 10 x 15 cm - doplačilo 35 €
  • foto knjiga A5, 40 str. - doplačilo 59 €
  • slike na lesenem USB-ju, 8 GB - doplačilo 30 €
oblikovanje foto knjige
Foto knjige s trdimi platnicami
tisk fotografij
Tisk vaših fotografij
leseni usb
Fotografije na lesenem USB-ju
darilni bon družinsko fotografiranje
Darilni bon
12590

Zajetih fotografij

3472

Ur obdelave slik

146

zadovoljnih strank

8450

zajetih nasmeškov